Godt nyttår!

Nytt år, nye muligheter. Jeg driver ikke med nyttårsforsetter, men har ihvertfall noen mer eller mindre viktige målsetninger for året som kommer. Både for meg selv og hundene.

Nyttår ble feiret hos min familie i Molde. Som forventet reagerte ingen av hundene på fyrverkeri i det hele tatt. De sov seg gjennom mesteparten av kvelden. Jeg var litt usikker på om Kovu kom til å få oppleve fyrverkeri i det hele tatt, siden vi fikk ekte vestlandsstorm med regn på dagen, men om kvelden letta det opp litt, og hundene var med en kort tur ut rundt midnatt. Det var ikke noe vær å bli værende ute i, så vi gikk inn igjen og la oss like etter.

Andre nyttårsdag dro Tollef, Kovu og jeg ned igjen til Oslo. Odin ble igjen i Molde hos mine foreldre. De skal passe ham mens vi er på ferie i Egypt. Siden pappa skal via Oslo på tur i begynnelsen av februar, tar han med Odin tilbake da. Det er en hel måned uten lillegutten min det! Hvis jeg greier det, da...

Så Kovu er alenehund for tiden, og ser ut til å fungere greit med det. Han har vært litt alene hjemme, og er like rolig og avslappet som vanlig. 7 mnd og ca. 35 kg, og veldig grei å ha med å gjøre. Litt unghundfakter er det såklart, og for tiden har vi ikke innkalling eller kontakt når andre hunder passerer. Det skal jobbes med! Han stortrives også ute i hagen, og til tross for kulden er han gjerne ute en stund om gangen, mens Odin bare er kjapt ut og skvetter fra seg og inn igjen.

Uken etter vi kommer tilbake fra Egypt begynner vi på unghundkurs med Kovu. Jeg er veldig spent på utviklingen hans videre, og hvordan vi greier unghundtiden, og om han blir noe problematisk. Det er vanskelig å forestille seg det akkurat nå, men jeg er veldig forberedt på at det kommer.

I februar skal jeg og Odin på helgekurs med Thomas Stokke på Hønefoss. Dessverre går vi glipp av både interessante kurs og rally-konkurranse mens han er i Molde, men jeg regner med at det kommer flere muligheter. Vi skal også ta opp igjen weight-pull, nå som vi har både wp-sele og akebrett. Så får vi se hva 2011 bringer.
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits