Veterinærvakta lørdag kveld...

Man er vel ikke ordentlig hundeeier før man har vært på veterinærvakta en lørdag kveld?

Jeg fikk et skikkelig migreneanfall, og skulle ut med Odin en siste tur før vi la oss tidlig. Som vanlig slapp jeg ham ut døra på forsiden. Gjerdet der er ganske tett, men porten stod på gløtt. Det er vanligvis ikke noe problem, men før jeg fikk rettet opp feilen fikk Odin øye på den store, hvite katten på parkeringsplassen på andre siden av veien... han stormet avgårde, og de stod i stiv hilsen noen øyeblikk før pus stormet avgårde inn i krattet nedi svingen.

Jaja, det var den tidlige kvelden, tenkte jeg, og så for meg en lang gåtur. Men katten var smart, og klatret opp i nærmeste tre, takk og lov. Odin derimot, har tydeligvis satt fast poten i noe, for da jeg trakk ham med ut av krattet haltet han litt, og slikket veldig på poten. Vel inne prøvde jeg å skylle av litt blod, og oppdaget at en del av tråputen i "hasen" (den uten klo) var skrapet bort, og det blødde fra ene kloa. Jeg fikk ikke se så mye på det, så ringte veterinærvakta, i håp om at jeg kunne putte på en potesokk og stikke ned på Sinsenklinikken i morra. Søndagsåpent er fine greier. Men den gang ei. Damen ville ha oss inn med en gang, selv om hun bemerket ekstrakostnadene med å komme inn på lørdag kveld. Men man har da forsikring. Heldigvis har leieborene ikke solgt bilen sin enda, så jeg fikk låne den.

Kloen var brukket og måtte fjernes, såklart etter bedøvelse og ekstra lokalbedøvelse. Så nå er det noen rolige dager framover, med skjerm og antibiotika. Odin halter og sliter litt med trapper og sånt, men jeg tror stoltheten er mer såret enn noe annet.

Stikkord:

Én kommentar

Jon

04.09.2009 kl.15:58

Har ikke sett bloggen før nå. :) Moro å lese om grublerier omkring ny hund. God bedring til uheldige Odin. :) God tur nedover når den tid kommer.

Skriv en ny kommentar

hits