Champion bare på hjemmebane...

Så var det tid for comeback i utstillingsringen. Odin har vært veldig grei når vi har trent, og i motsetning til sist så var det oppholdsvær fra morgenen av. Vi syklet bort til Bjerke, og Odin oppførte seg jevnt over pent ved inngangen og passering.

Det gikk "som vanlig", Odin var lettere og smalere enn de tre andre i sin klasse, og fikk en blå sløyfe med seg ut av ringen. Det er helt tydelig at han er for lettbygd for rasen når man ser ham sammen med andre, så det er forsåvidt greit nok.

Etter å ha forlatt dsg-ringen ruslet vi rundt for å se på andre raser om det var noen vi likte. Ble stående å prate med en rottweilereier en stund, før vi tittet på beauceron og pinscherene. Det var fullt og trangt og mye telt og hunder overalt, og Odin oppførte seg eksemplarisk. Han hilste på flere, og vi passerte mange hunder ganske tett på, og vi hadde ikke en eneste situasjon i løpet av hele dagen. At han kan oppføre seg sånn i såppas stressende omgivelser betyr mye mer for meg enn sammenligning med kroppsbygningen til andre gårdshunder. Noen hunder knurrer han litt mot, spesielt hannhunder, men jeg trenger ikke en hund som liker alle andre, bare han ikke prøver å ta dem...

Alt i alt er jeg lykkelig over dagens utfall, og Odin fikk sin belønning i form av reklame-tyggepinner fra Pedigree. Nå kan vi konsentrere oss om de viktige tingene her i livet, nemlig å trene og ha det gøy!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits