Agilitykurs

Sist helg var vi på agilitykurs med Hundeakademiet i Sofienbergparken. Målet mitt var i hovedsak å få jobbet mer med Odin i nærheten av andre hunder, samt pusset opp litt agilitykunnskaper fra kurset med Klickerklok i fjor, og begge deler fikk vi til gangs.

Utenom oss var det en ung golden, en golden/bc blanding, en puddel, en schæfer, samt tantebarnet til en av instruktørene, som vekslet mellom en gammel foxterrier og de to riesenene til instruktørene. Lørdagen kom også en jack russel terrier, og en instruktørkollega fra Hundeakademiet med sin staff. Schæfertispa hadde muligens snart løpetid ifølge eieren, etter at Odin stresset mot henne hele fredagskvelden... men til tross for det, og til tross for regnvær på lørdagen, så lærte vi utrolig mye. Vi var gjennom de fleste hindrene, med mye fokus på belønning og innlæring. Vi var også gjennom et par korte baner, hvor jeg fikk prøvd meg på å bruke handlingsystemet vi lærte i fjor.

Fredagen benyttet Odin enhver anledning (når jeg slapp taket i båndet eller langlina) til å stikke bort til schæfertispa. Lørdagen var han litt bedre, og søndagen løp han løs gjennom banen tre ganger uten å stikke. Jeg måtte jobbe for å holde ham fokusert, men han var mye bedre enn på lenge, og jeg øyner håp for oss når det gjelder kontakt når det er andre hunder i nærheten.

Kjempefornøyd, både med kurs, instruktører og egeninnsats. Vi lærte mye, og alle ekvipasjene hadde framgang i løpet av kurset. Hit kommer vi på kurs igjen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits