Søndagsgruppa

Etter å ha gått valpekurs hos Hund i Sentrum gikk vi flere kurs andre steder, men da de startet søndagsgruppa for å trene sammen, så fikk vi bli med der. De fleste som var med i starten har falt av, men vi er to som har holdt det gående hele veien.

Foruten meg selv (Karianne) og Odin, så er det Linn-Ingunn og eurasieren Nila som har møtt opp trofast nesten hver eneste søndag. Åse og Kaisa henger seg også på nå og da, og vi håper etterhvert å se flere dukke opp.

På søndagsgruppa trener vi individuelt med hver vår hund, men hjelper hverandre med synspunkter, forstyrrelser og hva det ellers skulle være. :-) Klikkertrening står i fokus (ikke helt i tråd med Hund i Sentrums kurs), og for tiden er det rally-lydighet som er in. Både Linn.Ingunn og Karianne debuterte i rl den 19. april i år, med relativt godt utfall, tross et par disker. Linn-Ingunn fikk første napp til opprykk til klasse 2. Åse og Kaisa er allerede erfarne i gamet, og har nå så mange direkte opprykk til klasse 2 at vi presser på for frivillig opprykk.

I tillegg trener vi såklart klassiske lydighetsøvelser, litt agility og triks. 

Én kommentar

Nila og Linn-Ingunn

04.05.2009 kl.08:43

Kjempefin side! :)

Skriv en ny kommentar

hits